Mobielvriendelijke website laten maken

Steeds meer mensen gebruiken een smartphone of tablet om websites te bezoeken en informatie te verzamelen. Bij de meeste bedrijven wordt 60% van alle bezoeken via een mobiel apparaat verricht. Het is voor uw bezoeker dan ook belangrijk om een website voor zicht te hebben die op elk apparaat goed te bekijken valt. Ook voor zoekmachines zoals Google wordt een mobielvriendelijke website steeds belangrijker. Dankzij de komst van Google mobile first index zullen veel niet mobielvriendelijke websites hun waardevolle positie in Google verliezen. Het moge wel duidelijk zijn dat een zogenaamde responsive website ontzettend belangrijk is voor je zoekresultaten en de service richting je klanten. Hieronder vijf redenen waarom je website echt mobielvriendelijke moet zijn.

Reden 1: hoger in zoekresultaten

Sinds 2015 heeft Google een update verricht waarmee websites die mobielvriendelijk zijn hoger zullen scoren in de zoekresultaten. Google en ook wij zijn van mening dat een website die niet mobielvriendelijk is, een frustratie is voor de gebruiker.

Reden 2: gebruikerservaring van je website

Dit alles draait om de user experience van je website, ook wel de gebruikerservaring genoemd. Als een bezoeker niet eenvoudig informatie kan vinden of teksten niet goed leesbaar zijn, raakt men gefrustreerd. Men krijgt geen positief gevoel over je website en dat zal het zwaarst wegen. Je bezoeker gaat op zoek naar een alternatieve website.

Reden 3: goed voor sociale media

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel sociale media. Wellicht jouw bedrijf ook. Al deze sociale media zijn ingestoken op mobiel gebruik. Als je middels een bericht doorlinkt naar jouw website, geef je jouw bezoeker het verwachtingspatroon een mobiele website te tonen. Als dit niet zo blijkt te zijn, zal de teleurstelling groot zijn.

Reden 4: ga voor betere conversie en sales

Als je bezoeker direct vindt wat hij nodig heeft, is de kans groter dat er direct een conversie zal plaatsvinden. Als je een niet mobielvriendelijke website zal tonen, zal de gebruiker eerder geneigd zijn om af te haken.

Reden 5: klaar voor de toekomst

Met een mobielvriendelijke website, ook wel responsive website genoemd ben je klaar voor de toekomst. New-Company.nl maakt de websites zodanig dat ze op elk apparaat te bekijken zijn. Zelfs als straks de iPhone 13 voor de deur staat!

Goedkope website laten maken

Wil je een nieuwe website laten maken voor jouw bedrijf of startende onderneming? New-company zet al binnen enkele dagen een nieuwe website voor je op tegen lage kosten. Onze websites zorgen voor meer bezoekers, betere vindbaarheid en hogere conversie. De websites die wij opleveren zijn tevens mobielvriendelijk, want het meeste verkeer komt tegenwoordig via een smartphone. Ook bieden wij een totaalpakket aan, waarmee je een nieuwe website laat maken inclusief nieuwe teksten. In dat geval wordt er een zoekwoordanalyse gedaan voor jouw nieuwe website. Vervolgens worden de teksten geschreven op basis van deze analyse, zodat je website beter gevonden wordt door Google.

Waarom een WordPress website laten maken?

WordPress is het bekendste CMS (Content Management System) dat er op dit moment is. Hierdoor is er veel uitleg over het systeem beschikbaar. Ook kun je gebruik maken van aanvullende koppelingen die je website nog beter maken. Heb je op dit moment een website met een WordPress structuur? Dan kunnen wij eenvoudig je website vernieuwen.

Website laten maken regio Apeldoorn

Wij zijn gevestigd in Apeldoorn. Dus wil je een website laten maken in de regio Apeldoorn? Wij hebben de mogelijkheid om een afspraak in te plannen om zo samen je wensen door te nemen.